Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vieraanvaraisuuskompleksi

Serenity Suites

Vieraanvaraisuuskompleksi Serenity Suites sijaitsee Nikitin Sithonia-asutusalueella Chalkidikissä Kreikassa. Kompleksi koostuu kolmesta yksiköstä, joissa on 20 sviittiä ja uima-allas. Rakennusyksiköt esittävät syvällisen avaruushorisontin muodostaen samalla optimaaliset näkymät merelle. Uima-allas on ydin majoituksen ja julkisten palveluiden välillä. Vieraanvaraisuuskompleksi on alueen maamerkki ekstrovertti kuorena, jolla on sisäisiä ominaisuuksia.

Projektin nimi : Serenity Suites, Suunnittelijoiden nimi : Taka + Partners, Asiakkaan nimi : Mykoniatis Ilias & Co .

Serenity Suites Vieraanvaraisuuskompleksi

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.