Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valokuvasarja

U15

Valokuvasarja Taiteilijoiden projekti hyödyntää U15-rakennuksen piirteitä luodakseen yhteyden kollektiiviseen mielikuvitukseen sisältyviin luonnon elementteihin. Hyödyntämällä rakennuksen rakennetta ja sen osia, sen väreinä ja muotoina, he yrittävät herättää tarkempia paikkoja, kuten Kiinan kivimetsää, Amerikan paholaisen tornia, yleisinä luonnonkuvakkeina, kuten vesiputouksia, jokia ja kivisiä rinteitä. Jotta jokaisessa kuvassa olisi erilainen tulkinta, taiteilijat tutkivat rakennusta minimalistisen lähestymistavan avulla, käyttämällä erilaisia kulmia ja näkökulmia.

Projektin nimi : U15, Suunnittelijoiden nimi : Tiago & Tania, Asiakkaan nimi : .

U15 Valokuvasarja

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.