Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vanhan Linnan Palauttaminen

Timeless

Vanhan Linnan Palauttaminen Omistaja osti Crawfordtonin talon Skotlannista huhtikuussa 2013 pyrkiessä palauttamaan muinaisen Skotlannin aatelisen alkuperäisen maun ja sopimaan moderniin elämään. Muinaisen linnan ominaisuudet ja historialliset talletukset säilyvät alkuperäisellä maulla. Eri vuosisatojen muotoiluesteettiikka ja alueellinen kulttuuri törmäävät taiteellisiin kipinöihin samassa tilassa.

Projektin nimi : Timeless, Suunnittelijoiden nimi : MAN ON KENNETH KO, Asiakkaan nimi : .

Timeless Vanhan Linnan Palauttaminen

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.