Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yksityinen Asuinpaikka

House L019

Yksityinen Asuinpaikka Koko talossa sitä käytettiin yksinkertaisena, mutta hienostuneena materiaalina ja värikäsitteenä. Valkoiset seinät, puiset tammilattiat ja paikallinen kalkkikivi kylpyhuoneille ja savupiipille. Tarkkaan muotoillut yksityiskohdat luovat ilmapiirin herkästä ylellisyydestä. Tarkkaan muodostettu näkymä määrittää vapaasti kelluvan L-muotoisen asuintilan.

Projektin nimi : House L019, Suunnittelijoiden nimi : Stephan Maria Lang, Asiakkaan nimi : Stephan Maria Lang Architektengesellschaft.

House L019 Yksityinen Asuinpaikka

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.