Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimi Korvakorut

Blue Daisy

Monitoimi Korvakorut Päivänkakkarat ovat yhdistelmäkukkia, joissa on kaksi kukkaa yhdistettynä yhdeksi, sisäosaksi ja ulommaksi terälehtiosaksi. Se symboloi toisten rakkautta tai perimmäistä sidettä edustavien kahden toisiinsa kietoutumista. Suunnittelu sekoittuu päivänkakkarakukan ainutlaatuisuuteen, jolloin käyttäjän on mahdollista käyttää Sininen päivänkakkara monin tavoin. Sinisten safiirien valinta terälehdet korostavat toivoa, halua ja rakkautta. Keltaisille safiireille, jotka on valittu keskeiseksi kukka terälehdeksi, houkuttelee käyttäjää tuntemaan iloa ja ylpeyttä, mikä antaa käyttäjälle täydellisen seesteisyyden ja itseluottamuksen näyttääkseen eleganssin.

Projektin nimi : Blue Daisy, Suunnittelijoiden nimi : Teong Yan Ni, Asiakkaan nimi : IVY TEONG.

Blue Daisy Monitoimi Korvakorut

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.