Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Talo

VH Green

Talo Talo on vihreää sekä tasomaista että stereoskooppista, mikä luo hyvän ympäristön sekä asukkaille että kaupungille. Aurinkoisella Aasian alueella Breeze Soleil -viheriö on erittäin tehokas ajattelutapa. Aurinkovarjon toiminnan lisäksi kesällä voidaan saavuttaa myös yksityisyyden suoja, katumelun välttäminen ja automaattinen kastelu jäähdyttävä vaikutus.

Projektin nimi : VH Green, Suunnittelijoiden nimi : Yoshiaki Tanaka, Asiakkaan nimi : TSC Architects.

VH Green Talo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.