Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myymälä

Ilumel

Myymälä Lähes neljän vuosikymmenen historian jälkeen Ilumel-myymälä on yksi Dominikaanisen tasavallan suurimmista ja arvostetuimmista huonekalu-, valaistus- ja sisustusmarkkinoiden yrityksistä. Viimeisin interventio vastaa tarpeeseen laajentaa näyttelyalueita ja määritellä puhtaampi ja artikkeroidumpi reitti, joka antaa mahdollisuuden arvostaa saatavana olevia kokoelmia.

Projektin nimi : Ilumel, Suunnittelijoiden nimi : Dante Luna, Asiakkaan nimi : Ilumel.

Ilumel Myymälä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.