Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lipasto

Black Labyrinth

Lipasto ArteNemus -yrityksen Eckhard Begerin musta labyrintti on pystysuora lipasto, jossa 15 laatikkoa on inspiroitunut Aasian lääketieteellisistä kaapista ja Bauhaus-tyylista. Sen tumma arkkitehtoninen ulkonäkö annetaan elämään kirkkaiden arkkisäteiden avulla, joissa on kolme polttopistettä, jotka heijastuvat rakenteen ympärille. Pystysuorien laatikoiden konsepti ja mekanismi pyörivillä lokeroillaan välittävät kappaleelle sen kiehtovan ulkonäön. Puurakenne on päällystetty mustalla värjätyllä viilulla, kun taas teltta on tehty liekitetyssä vaahterassa. Viilu on öljytty satiinipinnan saavuttamiseksi.

Projektin nimi : Black Labyrinth, Suunnittelijoiden nimi : Eckhard Beger, Asiakkaan nimi : ArteNemus.

Black Labyrinth Lipasto

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.