Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taittuvat Silmälasit

Blooming

Taittuvat Silmälasit Sonjan silmälasimuotoilu on inspiroinut kukkivat kukat ja varhaiset silmälasikehykset. Yhdistämällä luonnon orgaaniset muodot ja silmälasikehysten toiminnalliset elementit suunnittelija kehitti vaihtovelkakirjalainan, jota voidaan helposti käsitellä antaen useita erilaisia ilmeitä. Tuote on suunniteltu myös käytännöllisellä taittovaihtoehdolla ottaen mahdollisimman vähän tilaa kantolaukussa. Linssit on valmistettu laserleikatusta pleksilasista, jossa on Orchid-kukkakuvia, ja kehykset on valmistettu käsin käyttämällä 18 k kullattua messinkiä.

Projektin nimi : Blooming, Suunnittelijoiden nimi : Sonja Iglic, Asiakkaan nimi : Sonja Iglic.

Blooming Taittuvat Silmälasit

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.