Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Altaan Huonekalut

Eva

Altaan Huonekalut Suunnittelijan inspiraatio tuli minimaalisesta suunnittelusta ja käytöstä hiljaisena mutta virkistävänä ominaisuutena kylpyhuonetilaan. Se syntyi arkkitehtonisten muotojen ja yksinkertaisen geometrisen tilavuuden tutkimuksesta. Allas voi olla potentiaalisesti elementti, joka määrittelee erilaiset tilat ympärillä ja samanaikaisesti avaruuden keskipisteen. Se on myös erittäin helppo käyttää, puhdas ja kestävä. Vaihtoehtoja on useita, kuten erillinen, istuinpenkillä ja seinälle kiinnitettävä sekä yksi- tai kaksoisallas. Värivaihtoehdot (RAL-värit) auttavat integroimaan mallin tilaa.

Projektin nimi : Eva, Suunnittelijoiden nimi : iñaki leite, Asiakkaan nimi : iñaki leite, architect.

Eva Altaan Huonekalut

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.