Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sovitinjärjestelmä Ammattimaiseen Kuvaamiseen

NiceDice

Sovitinjärjestelmä Ammattimaiseen Kuvaamiseen NiceDice-System on ensimmäinen monitoiminen adapteri kamerateollisuudessa. Sen avulla on melko miellyttävää kiinnittää laitteita, joilla on eri tuotemerkkien erilaiset asennusstandardit - kuten valot, näytöt, mikrofonit ja lähettimet - kameraan tarkalleen samalla tavalla kuin niiden on tilanteen mukaan oltava. Jopa uudet kehittyvät asennusstandardit tai uudet laitteet voidaan helposti integroida ND-järjestelmään vain hankkimalla uusi sovitin.

Projektin nimi : NiceDice, Suunnittelijoiden nimi : Nils Fischer, Asiakkaan nimi : .

NiceDice Sovitinjärjestelmä Ammattimaiseen Kuvaamiseen

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.