Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Logo

Meet Chuanchuan

Logo Yhä useammat ravintolat alkavat tarjota Chuanchuania Kiinassa, eräänlainen sichuaniruokaa. Suurimmalla osalla heistä ei ole asianmukaista tai hyvännäköistä logoa, mikä vähentää jotenkin heidän fantastisten ruokiensa houkuttelevuutta. Tämä logo koostuu kuitenkin kahdesta perustuvasta grafiikasta, neliöistä ja kolmioista, jotka edustavat erilaisia elintarvikemateriaaleja. Tämän logon yleiskuva on pyöreä muoto, joka symboloi pottia. Tämä logo on suunniteltu yksinkertaisemmaksi, ymmärrettävämmäksi ja selkeämmäksi, mikä saattaa houkutella lisää asiakkaita.

Projektin nimi : Meet Chuanchuan , Suunnittelijoiden nimi : Sitong Liu, Asiakkaan nimi : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Logo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.