Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsipuristin

Kwik Set

Käsipuristin Monikäyttöinen nahkainen käsipuristin on intuitiivinen, yleisesti suunniteltu kone, joka yksinkertaistaa päivittäisten nahkakäsityöläisten elämää ja hyödyntää pienessä tilassasi kaiken hyödyn. Sen avulla käyttäjät voivat leikata nahkaa, painaa / kohokuvioida ja asettaa laitteita 20: lla mukautetulla muotilla ja sovittimella. Tämä alusta on suunniteltu alusta alkaen luokan johtavaksi tuotteeksi.

Projektin nimi : Kwik Set, Suunnittelijoiden nimi : Erik Christopher DeMelo, Asiakkaan nimi : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Käsipuristin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.