Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

Snow drop

Valaisin Snow Drop on katto ja modulaarinen valaistus. Hänen mukavuutensa on sen valoisuuden sääteleminen modulaatiolla sileän hihnapyöräjärjestelmän ansiosta. Askel askeleelta pelaamalla vastapainolla käyttäjä voi lisätä ja vähentää kirkkautta. Tämän suunnittelun modulointi muistuttaa lumikellojen kukinnan eri vaiheita alusta alkaen tetraedrillä loppuun neljällä kolmion fraktaalilla. Vintage-keltainen Edison-lamppu asetetaan tetraedriseen eksklusiiviseen laatikkoon, joka on valmistettu opalisoivasta valkoisesta pleksistä, kun malli on suljettu.

Projektin nimi : Snow drop, Suunnittelijoiden nimi : Nicolas Brevers,, Asiakkaan nimi : Gobo lighting.

Snow drop Valaisin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.