Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaulakoru

Angel Named Mother

Kaulakoru Äiti-rakkauden innoittama kaulakoruenkeli nimeltään äiti on suunniteltu äitienpäivätapahtumaan. Tällaisen ikimuistoisen suunnittelun tarkoituksena on muistaa äitien henkisiä arvoja ja provosoida ystäviä katsomalla tätä arvokasta ikuista esinettä. Tämä epätasa-arvoinen kaulakoru voidaan esittää äidille, vaimoille, tytöille tai rakkaalle äidiksi tulemisen tunteen herättämiseksi.

Projektin nimi : Angel Named Mother, Suunnittelijoiden nimi : Alireza Asadi, Asiakkaan nimi : AR.A.

Angel Named Mother Kaulakoru

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.