Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti

SioZEN

Brändi-Identiteetti Siozen esittelee uuden vallankumouksellisen korkean tason hygieniajärjestelmän, joka muuntaa ainutlaatuisesti avaruuspinnasi, käsisi ja ilmansi tehokkaaksi mikrobiseksi / myrkylliseksi pilaantumisen torjuntajärjestelmäksi. Nykyaikaiset rakennusmenetelmät tarjoavat meille paremman energiatehokkuuden ja mukavuuden, mutta se on hinta. Tiukemmat ja vedottomat rakennukset edistävät lukemattomien epäpuhtauksien muodostumista. Vaikka rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu ja ylläpidetty kunnolla, sisäilman pilaantuminen on edelleen vakava ongelma. Uusia lähestymistapoja tarvitaan.

Projektin nimi : SioZEN, Suunnittelijoiden nimi : Shadi Al Hroub, Asiakkaan nimi : SioZEN.

SioZEN Brändi-Identiteetti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.