Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Slixy

Kello Kellon tarkoituksena oli olla minimalistinen, mutta tyylikäs ja kunnioittaa kellojen perinteitä yksinkertaisilla käsillään, merkinnöillään ja pyöristetyllä muodollaan, samalla kun työnnetään rajoja värien ja viitteellisen tuotenimen avulla. Huomiota kiinnitettiin materiaaleihin ja ominaisuuksiin samoin kuin muotoiluun, koska loppukäyttäjä haluaa tänään kaiken - hyvän suunnittelun, hyvän hinnan ja laadukkaat materiaalit. Kellot koostuvat safiirikristaltaasta, ruostumattomasta teräksestä koteloon, sveitsiläisen yrityksen Rondan tekemä kvartsiliike, 50 metrin vedenkestävyys ja värillinen nahkahihna sen viimeistelyyn.

Projektin nimi : Slixy, Suunnittelijoiden nimi : Miroslav Stiburek, Asiakkaan nimi : SLIXY.

Slixy Kello

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.