Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Slixy

Kello Kellon tarkoituksena oli olla minimalistinen, mutta tyylikäs ja kunnioittaa kellojen perinteitä yksinkertaisilla käsillään, merkinnöillään ja pyöristetyllä muodollaan, samalla kun työnnetään rajoja värien ja viitteellisen tuotenimen avulla. Huomiota kiinnitettiin materiaaleihin ja ominaisuuksiin samoin kuin muotoiluun, koska loppukäyttäjä haluaa tänään kaiken - hyvän suunnittelun, hyvän hinnan ja laadukkaat materiaalit. Kellot koostuvat safiirikristaltaasta, ruostumattomasta teräksestä koteloon, sveitsiläisen yrityksen Rondan tekemä kvartsiliike, 50 metrin vedenkestävyys ja värillinen nahkahihna sen viimeistelyyn.

Projektin nimi : Slixy, Suunnittelijoiden nimi : Miroslav Stiburek, Asiakkaan nimi : SLIXY.

Slixy Kello

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.