Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaistuskuppi

Oriental landscape

Valaistuskuppi Valaisinkupin maisemakuva on johdettu Soomook-sansuhwasta, perinteisestä korealaismaisemasta. Uudelleen tulkittu valaistuksi keraamiseksi taiteeksi maisema piirretään kupin seinämien paksuuden vaihtelulla. Valaisinkuppi on käyttökelpoinen teekupuna ja muuttuu koristevalaistukseen yhdistämällä lautanen, johon on upotettu LED. Valo syttyy ja sammuu kosketusanturilla ja sen virta ladattava akku, joka tukee Micro-USB-yhteyttä.

Projektin nimi : Oriental landscape, Suunnittelijoiden nimi : Kim, Asiakkaan nimi : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Valaistuskuppi

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.