Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pahvikeppi

Polypony

Pahvikeppi Tee siitä oma polypony (polygonista ja ponista) pahvihiuta, loistava voimavara roolipeleihin ja lapsen mielikuvituksen edistämiseen. Se on kekseliäs ja leikkisä DIY-lelu, jonka voit tehdä lasten kanssa. Se koostuu pahvilevystä ja paperiputkesta, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja 100% kierrätettäviä. Ohje on helppo seurata, vain taittamalla, sovittamalla mallin numerot yhteen ja liimaa reunat yhteen vastaavan numeron kanssa. Sen voi koota kuka tahansa. Vanhemmat ja lapset voivat kaunistaa tehdä omia lelujaan.

Projektin nimi : Polypony, Suunnittelijoiden nimi : Sudaduang Nakhasuwan, Asiakkaan nimi : Mela.

Polypony Pahvikeppi

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.