Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tapahtumien Edistäminen

Typographic Posters

Tapahtumien Edistäminen Typografiset julisteet on kokoelma julisteita, jotka on tehty vuosina 2013 ja 2015. Projekti käsittää typografian kokeellisen käytön linjojen, kuvioiden ja isometrisen perspektiivin avulla, jotka luovat ainutlaatuisen havaintokokemuksen. Jokainen näistä julisteista edustaa haastetta kommunikoida ainoan tyyppisen käyttäjän kanssa. 1. Juliste Felix Beltranin 40-vuotisjuhlan kunniaksi. 2. Juliste Gestalt-instituutin 25-vuotisjuhlan kunniaksi. 3. Juliste protestina kadonneiden 43 opiskelijan yli Meksikossa. 4. Juliste suunnittelukonferenssille Passion & Design V. 5. Julian Carillon kolmetoista ääntä.

Projektin nimi : Typographic Posters, Suunnittelijoiden nimi : Manuel Guerrero, Asiakkaan nimi : BlueTypo.

Typographic Posters Tapahtumien Edistäminen

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.