Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Polkupyörävalaistus

Astra Stylish Bike Lamp

Polkupyörävalaistus Astra on tyylikkään yksivarren pyörävalaisin, jossa on vallankumouksellisesti suunniteltu alumiiniin integroitu runko. Astra yhdistää kovan kiinnityksen ja kevyen rungon täydellisesti puhtaan ja tyylikkään tuloksen. Yksipuolinen alumiinivarsi ei ole vain kestävä, vaan myös antaa Astra: n kellua ohjaustangon keskellä, mikä tarjoaa laajimman palkin kantaman. Astrassa on täydellinen rajausviiva, palkki ei aiheuta häikäisyä tien toisella puolella oleville ihmisille. Astra antaa pyörälle pari kiiltävää silmää keventää tietä.

Projektin nimi : Astra Stylish Bike Lamp, Suunnittelijoiden nimi : Chou-Hang, Yang, Asiakkaan nimi : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Polkupyörävalaistus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.