Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Polkupyörävalaistus

Safira Griplight

Polkupyörävalaistus SAFIRA on inspiroitu aikomuksesta ratkaista sotkuisia lisävarusteita ohjaustangolla nykyaikaisille pyöräilijöille. Integroimalla etuvalaisin ja suuntavalaisin pidon suunnitteluun saavutetaan tavoite loistavasti. Hyödyntämällä onton ohjaustangon tilaa myös akkuhyttinä, maksimoit sähkön kapasiteetti. Pidikkeen, pyörän valon, suuntavalaisimen ja ohjaustangon akkutyypin yhdistelmän ansiosta SAFIRAsta tulee kompaktiin ja merkityksellisin tehokas pyörävalaistusjärjestelmä.

Projektin nimi : Safira Griplight, Suunnittelijoiden nimi : Chou-Hang, Yang, Asiakkaan nimi : LEXDESIGN.

Safira Griplight Polkupyörävalaistus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.