Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Puettava Ylellinen Taide

Animal Instinct

Puettava Ylellinen Taide NYC: n kuvanveistäjän ja taiteilijakoru Christopher Rossin käytettävä ylellinen taidekokoelma Animal Instinct on sarja eläimistä inspiroituja, rajoitetun erän taiteita, jotka taiteilija itse on syventänyt antiikkia sterlinghopeaa, 24 karaatin kultaa ja Bohemian lasia. Häivyttäen rajat taiteen, korujen, haute couturen ja ylellisyyssuunnittelun välillä, veistokselliset vyöt tekevät ainutlaatuisista, provosoivista lausuntokappaleista, jotka tuovat eläintaiteen käsitteen vartaloon. Ajattelemattomat lausuntokappaleet, jotka antavat voimaa, ovat herättäviä ja omaperäisiä, ovat naispuolisten eläinten vaistojen tutkiminen veistoksellisessa muodossa.

Projektin nimi : Animal Instinct, Suunnittelijoiden nimi : Christopher Ross, Asiakkaan nimi : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Puettava Ylellinen Taide

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.