Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Juliste

County Fair Charity Fundraiser

Juliste Cocktails Against Cancer isännöi vuosittaista varainkeruutapahtumaa kerätäkseen lahjoituksia edunsaajilleen. Vuoden 2015 tapahtuman teema oli lääninmessut. Tämä kaksivärinen silkkipainojuliste ripustettiin ympäri kaupunkia ja kutsui vieraat oppimaan neliötanssin ja siemailemaan suolen lämmittäviä cocktaileja hyvästä syystä. Suunnittelu viittaa vintage-indigobandanaan, ja siihen sisältyy tietoisuusnauhan symboli painotteessa.

Projektin nimi : County Fair Charity Fundraiser, Suunnittelijoiden nimi : Kathy Mueller, Asiakkaan nimi : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Juliste

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.