Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

Vector equilibrium

Valaisin Vector-tasapaino on riipus ja modulaarinen valaistus hihnapyöräjärjestelmällä. Valoisuus on hallittavissa modulaatiolla. Tasapainona toimiva pallomainen lasimaljakko voi sisältää erilaisia koriste-elementtejä. Käytetyssä muodossa muotoilu muuttuu kuutiosaunaiseksi. Sopimuksella se muuttuu ikosaedriksi. Molemmissa tapauksissa lamppu sijaitsee valaistuksen keskellä ja antaa hyvät mittasuhteet. Valaistus voidaan toimittaa pyramidipakkauksessa.

Projektin nimi : Vector equilibrium, Suunnittelijoiden nimi : Nicolas Brevers,, Asiakkaan nimi : Gobo.

Vector equilibrium Valaisin

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.