Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jäähdytetty Juustovaunu

Keza

Jäähdytetty Juustovaunu Patrick Sarran loi Keza-juustovaunun vuonna 2008. Ensisijaisesti työkaluna, tämän vaunun on herätettävä myös ruokailijoiden uteliaisuutta. Tämä saavutetaan tyylitellyllä, lakatulla puurakenteella, joka on koottu teollisuuspyörille. Kun avaat ikkunaluukun ja asennat sen sisähyllyt, kärry paljastaa suuren esitystaulun kypsyneistä juustoista. Tämän vaiheen potkurin avulla tarjoilija voi omaksua sopivan kehon kielen.

Projektin nimi : Keza, Suunnittelijoiden nimi : Patrick Sarran, Asiakkaan nimi : QUISO SARL.

Keza Jäähdytetty Juustovaunu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.