Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Logo

Sealink Impression

Logo Suunnittelussa käytettiin kiinalaista merkkiä 西, lausutaan 'xi', ja luotiin asiaankuuluva malli. Tämä perinteinen sinettihahmo tarjoaa voimakkaan, mutta herkän vaikutelman. Visuaalit heijastivat perinteiden ja nykyaikaisuuden yhdistelmää. Lisäksi auringonnousun kuva ilmentää kiinalaista estetiikkaa. Maskotille lisättiin raajoja, jotta se olisi elävä. Silmien käyttö on myös itäistä kauneutta, mikä korostaa kulttuurin alkuperää. Sinänsä, 西泠 君 'xi lin jun', nöyrä, ystävällinen ja ihana maskotti esiteltiin.

Projektin nimi : Sealink Impression, Suunnittelijoiden nimi : Dongdao Creative Branding Group, Asiakkaan nimi : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Logo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.