Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Logo

Wanlin Art Museum

Logo Koska Wanlinin taidemuseo sijaitsi Wuhanin yliopiston kampuksella, luovuutemme piti heijastaa seuraavia piirteitä: Keskeinen kohtaamispaikka opiskelijoille, jotka kunnioittavat ja arvostavat taidetta, samalla kun ne edustavat tyypillisen taidegallerian näkökohtia. Sitä piti myös kohdata "humanistisena". Kun korkeakouluopiskelijat seisovat elämänsä lähtöviivalla, tämä taidemuseo toimii avauslukemana opiskelijoiden taiteen arvostukselle ja taide seuraa heidän elämäänsä.

Projektin nimi : Wanlin Art Museum, Suunnittelijoiden nimi : Dongdao Creative Branding Group, Asiakkaan nimi : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logo

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.