Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Logo

Kaleido Mall

Logo Kaleido-ostoskeskus tarjoaa lukuisia viihdepaikkoja, mukaan lukien ostoskeskus, kävelykatu ja esplanaatti. Suunnittelijat käyttivät tässä suunnittelussa kaleidoskoopin kuvioita, joissa oli löysät, värilliset esineet, kuten helmet tai kivi. Kaleidoskooppi on johdettu antiikin Kreikan καλκς (kaunis, kauneus) ja εἶδος (se, mikä on nähty). Erilaiset kuviot heijastavat siis erilaisia palveluja. Lomakkeet vaihtuvat jatkuvasti osoittaen, että ostoskeskus pyrkii yllättämään ja kiehtomaan kävijöitä.

Projektin nimi : Kaleido Mall, Suunnittelijoiden nimi : Dongdao Creative Branding Group, Asiakkaan nimi : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Logo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.