Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Interaktiivinen Taiteen Installaatio

Pulse Pavilion

Interaktiivinen Taiteen Installaatio Pulse Pavilion on vuorovaikutteinen installaatio, joka yhdistää valon, värit, liikkeen ja äänen monisensiooinnissa. Ulkopuolella se on yksinkertainen musta laatikko, mutta astuessaan sisään on upotettu illuusioon, jonka led-valot, sykkivä ääni ja eloisa grafiikka luovat yhdessä. Värikäs näyttelyidentiteetti luodaan paviljongin hengessä, käyttämällä paviljonkin sisäpuolella olevia grafiikoita ja räätälöityä kirjasinta.

Projektin nimi : Pulse Pavilion, Suunnittelijoiden nimi : József Gergely Kiss, Asiakkaan nimi : KJG Design.

Pulse Pavilion Interaktiivinen Taiteen Installaatio

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.