Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Pin

Kello Kaikki alkoi yksinkertaisella luovuusluokan pelillä: aihe oli "kello". Siten erilaisia seinäkelloja, sekä digitaalisia että analogisia, on tarkistettu ja tutkittu. Alkuidean on aloittanut kellot vähiten merkitsevä alue, joka on tappi, jolla kellot yleensä ripustetaan. Tämäntyyppinen kello sisältää lieriömäisen navan, johon kolme projektoria on asennettu. Nämä projektorit tekevät kolme olemassa olevaa kahvaa samanlaisiksi kuin tavalliset analogiset kellot. Ne kuitenkin myös projektinumerot.

Projektin nimi : Pin, Suunnittelijoiden nimi : Alireza Asadi, Asiakkaan nimi : AR.A.

Pin Kello

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.