Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Collier

Eves Weapon

Collier Eeva-ase on valmistettu 750 karaatin ruususta ja valkokulta. Se sisältää 110 timanttia (20,2 kt) ja koostuu 62 segmentistä. Kaikilla niillä on kaksi täysin erilaista ulkonäköä: Sivusta katsottuna segmentit ovat omenanmuotoisia, ylhäältäpäin näkyy V: n muotoisia viivoja. Jokainen segmentti on jaettu sivuttain, jotta saadaan aikaan jousikuormitustehoste, joka pitää timantteja - timantteja pidetään vain jännityksellä. Tämä korostaa edullisesti kirkkautta, kirkkautta ja maksimoi timanttien näkyvän säteilyn. Se mahdollistaa erittäin kevyt ja selkeä muotoilu kaulakorun koosta huolimatta.

Projektin nimi : Eves Weapon, Suunnittelijoiden nimi : Britta Schwalm, Asiakkaan nimi : Brittas Schmiede.

Eves Weapon Collier

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.