Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lasten Vaatekauppa

PomPom

Lasten Vaatekauppa Osien ja kokonaisuuden havaitseminen edistää geometriaa, joka on helposti tunnistettavissa ja korostetaan myytäviä tuotteita. Vaikeuksia lisäsi luovassa näytöksessä iso palkki, joka mursi tilan, jo pienillä mitoilla. Mahdollisuus kattaa enimmäismäärä, jolla oli kaupan ikkunan, palkin ja myymälän takaosan vertailumitta, oli alun vetäminen muuhun ohjelmaan; levikki, näyttely, palvelutila, lipasto ja säilytys. Neutraali väri hallitsee tilaa, ja sitä erottavat voimakkaat värit, jotka tilaa merkitsevät ja järjestävät.

Projektin nimi : PomPom, Suunnittelijoiden nimi : Albertina Oliveira, Asiakkaan nimi : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Lasten Vaatekauppa

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.