Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaulakoru

Sakura

Kaulakoru Kaulakoru on erittäin joustava ja valmistettu erilaisista kappaleista, jotka on juotettu saumattomasti yhteen kaskadia varten kauniisti naisten kaula-alueella. Oikealla puolella olevat keskellä olevat kukat pyörivät ja on sallittua käyttää vasempaa lyhyempää kaulakorun osaa erikseen rintakoruna. Kaulakoru on erittäin kevyt, ottaen huomioon kappaleen 3D-muoto ja monimutkaisuus. Sen bruttopaino on 362,50 grammaa. Valmistettu on 18 karaattia, kivillä ja timanteilla 518,75 karaattia.

Projektin nimi : Sakura, Suunnittelijoiden nimi : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Asiakkaan nimi : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Kaulakoru

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.