Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

oiiio

Sohvapöytä "OIIIO" on puolalaisen suunnittelijan Wojciech Morsztynin suunnittelema moderni biofunktionaalinen huonekalu (sohvapöytä + mahdollisuus sisätiloihin asettamalla pöydät järjestelmään). Yksittäisten elementtien taulukon vaihtamistekniikka antaa vaikutelman kuin se olisi tehty yhdestä puusta, joka antaa sille ainutlaatuisen tunnelman. Sarjataulukoita on saatavana kolmella eri värillä: luonnonpuun väri, musta, valkoinen.

Projektin nimi : oiiio, Suunnittelijoiden nimi : Wojciech Morsztyn, Asiakkaan nimi : WM Design.

oiiio Sohvapöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.