Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hotelli, Residenssit, Kylpylä

Hotel de Rougemont

Hotelli, Residenssit, Kylpylä Haasteelliselle kansainväliselle asiakaskunnalle omistetun Hotel de Rougemont -projektin oli löydettävä yhteinen perusta perinteisen sveitsiläisen chalet-tyylin ja nykyaikaisen luksusluokan välillä. Ympäröivästä luonnosta ja paikallisesta arkkitehtuurista inspiroituneet sisätilat on suunniteltu välittämään Alppien vieraanvaraisuutta, keksimään traditioita tasapainoisella yhdistelmällä vanhaa ja uutta. Aitoja luonnollisia materiaaleja ja perinteistä käsityötaitoa edustaa puhdas vuorattu muotoilu, jossa mukautetut yksityiskohdat ja hienostuneet valaisimet ja viimeistelyt herättävät eleganssin aliarvioinnin.

Projektin nimi : Hotel de Rougemont, Suunnittelijoiden nimi : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Asiakkaan nimi : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Hotelli, Residenssit, Kylpylä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.