Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huivi

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Huivi Venäjän perinteisten mytologisten kuvien, Sirin ja Alkonost, alkuperäinen koostumus on painettu 100% silkkihuiviin (serigrafia, 11 väriä). Sirin sai maagisia piirteitä: suojeltava luonto, kauneus ja onnellisuus. Alkonost on valkeuden lintu hallitsee tuulta ja säätä. "Valtamerimerellä, Buyanin saarella seisoo kostea vahva tammi." Kahdesta linnusta, jotka rakensivat pesänsä tammean, alkoi uusi elämä maapallolla. Elämänpuusta tuli elämän symboli, ja , kahden linnun suojeleminen, hyvän, hyvinvoinnin ja perheonnellisuuden symboli.

Projektin nimi : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Suunnittelijoiden nimi : Ekaterina Ezhova, Asiakkaan nimi : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Huivi

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.