Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rajoitetun Erän T-Paidan

Sneaker Freaker

Rajoitetun Erän T-Paidan Pizzalaatikoiden inspiroima. Eskjun tehtävänä oli tulostaa rajoitettu T-paita, jolla on alun perin tehty malli saksalaiselle jalkinelehdelle Sneaker Freaker. Paketin piti olla edullinen, mutta viileä, käsintehty ja ympäristöystävällinen henkilökohtaisen tunteen kanssa. He ostivat pahvilaatikoita, sellaisia, joita on saatavana kaikkialla verkossa, ja suunnittelivat pinnan muuttuvilla sävyarvoilla ja voimakkaalla punaisella värillä logon voimakkuuden lisäämiseksi. Analogisten tekniikoiden yhdistäminen nykyaikaiseen typografiaan ja piirroksiin antaa tien saada ainutlaatuinen ilme.

Projektin nimi : Sneaker Freaker, Suunnittelijoiden nimi : eskju · Bretz & Jung, Asiakkaan nimi : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Rajoitetun Erän T-Paidan

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.