Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Boutique-Hotelli

108T Playhouse

Boutique-Hotelli 108T Playhouse on boutique-hotelli, joka tarjoaa vilkaisun Singaporen elämäntapaan. Aistiin kiinnittävillä leikkisillä design-elementeillä vieraat voivat oppia Singaporen perinnöstä, historiasta ja kulttuurista. Aito kokemus odottaa heitä, koska sviitit on suunniteltu asumaan, ei vain yön viettämiseen. Paikka sinänsä, 108T Playhouse toivottaa vieraat viipymään tiloissaan ja kokemaan, millaista on elää, työskennellä ja pelata yhdessä paikassa - tämä ilmiö on yhä yleisempi maapallon niukassa Singaporessa.

Projektin nimi : 108T Playhouse, Suunnittelijoiden nimi : Constance D. Tew, Asiakkaan nimi : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Boutique-Hotelli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.