Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupunkien Valaistus

Herno

Kaupunkien Valaistus Projektin haasteena on suunnitella kaupunkien valaistus Teheranin ympäristön kanssa ja vedota kansalaisiin. Tämän valon innoitti Azadi-torni: Teheranin tärkein symboli. Tämä tuote on suunniteltu valaisemaan ympäröivää aluetta ja ihmisiä lämpimän valon säteilyllä ja luomaan ystävällinen ilmapiiri eri väreillä.

Projektin nimi : Herno, Suunnittelijoiden nimi : Mohsen Noroozi, Asiakkaan nimi : egg plus.

Herno Kaupunkien Valaistus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.