Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Upotettava Valaistus

Drop

Upotettava Valaistus Drop on kevyt istuin, joka on suunniteltu etsimään minimalistista estetiikkaa ja rauhallista ilmapiiriä. Sen inspiraationa on ollut luonnollinen valo, viileys, kattoikkunat, rauha ja rauha. Saumaton fuusio toiminnallisuuden ja kauneuden välillä, täydellinen harmonia, jonka katto saavuttaa ja kevyt. Pudotus suunniteltiin pikemminkin kaltevuudeksi kuin häiriöksi edistämään luonnollisesti virtaavaa, minimalistista ja viihtyisää sisustussuunnittelua. Tavoitteenamme on ollut saada esteettiset trendit ja muuttaa ne muotoiluarvoiksi, joita voidaan soveltaa tähän uuteen valaisimeen. Eleganssi ja esitys, yhdistyvät täydellisesti.

Projektin nimi : Drop, Suunnittelijoiden nimi : Rubén Saldaña Acle, Asiakkaan nimi : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Upotettava Valaistus

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.