Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Upotettava Valaistus

Drop

Upotettava Valaistus Drop on kevyt istuin, joka on suunniteltu etsimään minimalistista estetiikkaa ja rauhallista ilmapiiriä. Sen inspiraationa on ollut luonnollinen valo, viileys, kattoikkunat, rauha ja rauha. Saumaton fuusio toiminnallisuuden ja kauneuden välillä, täydellinen harmonia, jonka katto saavuttaa ja kevyt. Pudotus suunniteltiin pikemminkin kaltevuudeksi kuin häiriöksi edistämään luonnollisesti virtaavaa, minimalistista ja viihtyisää sisustussuunnittelua. Tavoitteenamme on ollut saada esteettiset trendit ja muuttaa ne muotoiluarvoiksi, joita voidaan soveltaa tähän uuteen valaisimeen. Eleganssi ja esitys, yhdistyvät täydellisesti.

Projektin nimi : Drop, Suunnittelijoiden nimi : Rubén Saldaña Acle, Asiakkaan nimi : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Upotettava Valaistus

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.