Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Visuaalinen Taide

Scarlet Ibis

Visuaalinen Taide Projekti on sarja Scarlet Ibis ja sen luonnollisesta ympäristöstä koostuvia digitaalimaalauksia, joissa korostetaan erityisesti väriä ja niiden elävää sävyä, joka kiristyy linnun kasvaessa. Teos kehittyy luonnollisessa ympäristössä yhdistäen todelliset ja kuvitteelliset elementit, jotka tarjoavat ainutlaatuisia piirteitä. Scarlet ibis on kotoisin Etelä-Amerikan lintu, joka elää Pohjois-Venezuelan rannikolla ja soilla, ja elinvoimainen punainen väri muodostaa katsojalle visuaalisen silmälasin. Tämän suunnittelun tarkoituksena on tuoda esiin scarlet ibis -sarjan tyylikäs lento ja trooppisen eläimistön kirkkaat värit.

Projektin nimi : Scarlet Ibis, Suunnittelijoiden nimi : Gabriela Delgado, Asiakkaan nimi : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Visuaalinen Taide

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.