Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaistus

Roof

Valaistus Katto on sisätiloihin tarkoitettu LED-valaisin, jonka tarkoituksena on lisätä viestinnän läheisyyttä keskustelujen aikana. Katon kovera muoto luo valonsuojan päivällisille, yhdistävän esineen kokouksille, hauskan valaistuksen sisätiloihin. Katto on eristin. Se määrittelee ainutlaatuisen tilan, jossa on yhdistävä muoto ja homogeeninen valo alla oleville ihmisille. Tunnet olosi eristetyksi ympäristöstä ja keskityt pöytään ja viestintään. Tämän valaisimen puinen rakenne antaa myös lämpimän ja luonnollisen vaikutuksen ja edustaa LED-tekniikan ympäristöystävällistä puolta.

Projektin nimi : Roof, Suunnittelijoiden nimi : Hafize Beysimoglu, Asiakkaan nimi : Derinled.

Roof Valaistus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.