Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Bluetooth Rannekello

Knotch

Bluetooth Rannekello Ihmiset tarkistavat puhelimensa yli 150 kertaa päivässä. Nykyään suunnitellut älykellot ovat vain yksi mobiililaite itse kelloissa. Akira Samson Designin ”Knotch” on älykello, jonka avulla käyttäjä voi vastaanottaa ilmoituksia / vastaamattomia ilmoituksia puhelimen Bluetooth-yhteydestä ja antaa tärinäpalautetta, jotta ihmiset tarkistavat puhelimensa harvemmin. ”Knotch” on hyvä näkyvyys ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. ”Knotch” on kustannustehokas kello, joten nuorilla, jotka haluavat seurata muotisuuntauksia ja edistää tekniikkaa, on helppo varaa siihen.

Projektin nimi : Knotch, Suunnittelijoiden nimi : Akira Deng, Samson So, Asiakkaan nimi : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth Rannekello

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.