Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Etiketit

Propeller

Etiketit Potkuri on kokoelma henkeä eri puolilta maailmaa, ja sen yhdistävät lentomatkailuteema ja pilottimatkailija tuotemerkinä. Kunkin juomalajin ominaisuudet paljastetaan lukuisilla kuvilla, ilmamerkkejä muistuttavilla kirjoituksilla ja cocktail resepteinä toimivilla luonnoksilla. Monipuolista suunnittelua täydennetään värillisen kalvon eri sävyillä, erilaisilla lakoilla, kuvioilla ja kohokuvioilla.

Projektin nimi : Propeller, Suunnittelijoiden nimi : Asta Kauspedaite, Asiakkaan nimi : Stumbras.

Propeller Etiketit

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.