Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lelujen Suunnittelu 3D-Tulostussovellus

ShiftClips

Lelujen Suunnittelu 3D-Tulostussovellus Toy Maker ShiftClips CAD / CAM -sovellus on tuote-palvelualusta, jonka avulla keksijät 10 ja uudemmat voivat luoda ja 3D-tulostaa omia rakennuslelujaan. Sovelluksen yksinkertainen käyttöliittymä antaa käyttäjille mahdollisuuden kehittää ja muokata lomakkeita älytabletilla ja valita useita laitteistokiinnikkeitä tai -leikkeitä integroidakseen lomakkeisiinsa luodakseen omat nivelletyt ja uudelleen konfiguroitavat leikkikalut. ShiftClipsin käyttäjäystävällisyys tekee siitä ihanteellisen koulutusvälineen luovaan muotoiluun ja tuotteiden valmistusprosesseihin.

Projektin nimi : ShiftClips, Suunnittelijoiden nimi : Wong Hok Pan, Sam, Asiakkaan nimi : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Lelujen Suunnittelu 3D-Tulostussovellus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.