Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lelujen Suunnittelu 3D-Tulostussovellus

ShiftClips

Lelujen Suunnittelu 3D-Tulostussovellus Toy Maker ShiftClips CAD / CAM -sovellus on tuote-palvelualusta, jonka avulla keksijät 10 ja uudemmat voivat luoda ja 3D-tulostaa omia rakennuslelujaan. Sovelluksen yksinkertainen käyttöliittymä antaa käyttäjille mahdollisuuden kehittää ja muokata lomakkeita älytabletilla ja valita useita laitteistokiinnikkeitä tai -leikkeitä integroidakseen lomakkeisiinsa luodakseen omat nivelletyt ja uudelleen konfiguroitavat leikkikalut. ShiftClipsin käyttäjäystävällisyys tekee siitä ihanteellisen koulutusvälineen luovaan muotoiluun ja tuotteiden valmistusprosesseihin.

Projektin nimi : ShiftClips, Suunnittelijoiden nimi : Wong Hok Pan, Sam, Asiakkaan nimi : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Lelujen Suunnittelu 3D-Tulostussovellus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.