Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lounge-Baari

Linear Lounge

Lounge-Baari Linear Lounge Bar tarjoaa asuville vieraille hienostuneen ja loistavan viinin ja ruokailukokemuksen. Linear Lounge Barissa on myös oma ruokasali ja siinä on uskomattoman valikoima hienoja maltaita sekä innovatiivisia ja taiteellisia cocktaileja. Kuu ja musiikki Linearissa on asetettu luomaan vieraille hienoimmat sekoitukset ilosta ja nautinnosta. Linear Lounge Bar on myös täydellinen paikka ammattilaisille tuoda ikäisensä mukavaan iltaan mukavien kastepisteiden kanssa.

Projektin nimi : Linear Lounge, Suunnittelijoiden nimi : Ketan Jawdekar, Asiakkaan nimi : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Lounge-Baari

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.